Grilētas vistas gaļas tortiljas ar kanēli


4 porcijas

30 minūtes

viegli

Sastāvdaļas:

  • 2 vistas krūtiņas
  • 1 citrons
  • 1 t. k. kaltētas vai svaigas raudenes (oregano)
  • 1 ķiploka daiviņa
  • šķipsna kanēļa
  • 1 ē. k. augu eļļas
  • 3 ē. k. grieķu jogurta
  • 1 ē. k. majonēzes
  • ¼ sarkanās paprikas
  • 1 galviņa Little Gem šķirnes romiešu salātu
  • 4 tortiljas plāksnes
  • Sāls

Gatavošana:

  1. Sagrieziet vistas krūtiņas strēmelēs un ielieciet bļodā. Gaļai uzrīvējiet nedaudz citrona miziņas un pievienojiet citrona sulu.
  2. Pievienojiet sāli, raudeni, ķiploku, kanēli un eļļu. Rūpīgi visu sajauciet, pārklājiet un novietojiet vēsumā ne ilgāk kā stundu.
  3. Sakarsējiet grilu.
  4. Grilējiet gaļas strēmeles dažas minūtes no katras puses.
  5. Sajauciet jogurtu ar majonēzi.
  6. Minūti uz grila uzsildiet tortiljas, tad uzlieciet tās uz šķīvjiem un uz katras uzziediet ½ ēdamkaroti jogurta un majonēzes maisījuma.
  7. Lieciet uz tortiljas vistas strēmelītes, pēc tam uzlieciet atlikušā jogurta piciņas un pārkaisiet ar smalki sagrieztu sarkano papriku un salātiem.
  8. Sarullējiet tortiljas ēšanai.
?Bieži uzdoti jautājumi